Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

YouTubing


Είμαι κι εγώ από τα άτομα που μπορούν να χαθούν για πολύ ώρα στο YouTube. Όχι βλέποντας γάτες όμως. Ένα πολύ συχνό φαινόμενο είναι να ανακαλύπτω έναν νέο καλλιτέχνη, να ψάχνω ένα τραγούδι του σε λάιβ ακουστική εκτέλεση και μετά να βλέπω όλες τις ακουστικές εκτελέσεις τραγουδιών που μου αρέσουν στο κανάλι αυτό. Αυτά λοιπόν είναι τα τρία αγαπημένα μου μουσικά κανάλια στο YouTube που πιστεύω ξεχωρίζουν από πολλά.


OÜI FM
Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτόν τον σταθμό από τους υπόλοιπους είναι ότι το 90% των κομματιών είναι διασκευές. Οι περισσότερες από αυτές μάλιστα όπως πρέπει στην αναλογία του να αλλάζεις το τραγούδι όσο πρέπει για να το κάνεις δικό σου χωρίς να χαθεί η μελωδία. Δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες είναι σίγουρα αυτή στο Seven Nation Army στα γαλλικά με ηλεκτρονική διάθεση και αυτή στο Toxicity των System of a Down στο πιο indie/alternative.




La Blogothèque
Το ωραίο με αυτό το κανάλι είναι ότι οι καλλιτέχνες παίρνουν τα όργανα τους ή ότι βρουν για όργανα και πηγαίνουν παίζουν στους δρόμους. Ένα Take Away Show!




ScottBradleeLovesYa
Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον Scott Bradlee (πιάνο) και με μια ομάδα μουσικών, τους PostModern Jukebox, που παίρνουν κυρίως ποπ τραγούδια και τα αλλάζουν τελείως στυλ με μια μεγάλη προτίμηση στο vintage. Έχουν μεγάλη γκάμα από ερμηνευτές, ανάμεσα τους και ένας λυπημένος κλόουν με χρυσή φωνή που σίγουρα θα τον βρείτε στα related videos.




1 σχόλιο:

  1. Κάνω σχόλιο στο δικό μου ποστ για να πω ότι και στο theyshootmusic τραγουδάνε στον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog του Simigdaleniou είναι τέλειο.