Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δίλημμα #1


Θα προτιμούσατε να είστε άνθρωπος με μυαλό χιμπατζή ή χιμπατζής με μυαλό ανθρώπου;

Ως χιμπατζής θα είσαι ο καλύτερος χιμπατζής. Ο ένας και μοναδικός. Οι άνθρωποι θα σε πάρουν να μείνεις μαζί τους και θα σε έχουν σαν βασιλιά. Όλα αυτά όμως μόνο για το θέαμα που προσφέρεις και για τα λεφτά που κερδίζουν από τα show που κάνεις. Αληθινή αγάπη δεν θα γνωρίσεις. Τους υπόλοιπους χιμπατζήδες θα τους βαριέσαι αφόρητα και οι άνθρωποι θα σε αποφεύγουν γιατί όσο έξυπνος και να είσαι θα είσαι χιμπατζής.

Ως άνθρωπος με μυαλό χιμπατζή δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Η οικογένεια σου θα σε αγαπάει απλά επειδή είσαι οικογένεια και όλοι οι υπόλοιποι επειδή θα σε λυπούνται. Εσύ όμως δεν θα το καταλαβαίνεις ότι σε λυπούνται ούτε ότι θα είσαι, κακά τα ψέματα, ένα βάρος για τους άλλους. Με το μυαλό χιμπατζή θα νιώθεις απλά την αγάπη που σου προσφέρουν.

Τι διαλέγετε;

2 σχόλια:

  1. Αναμεσα σε αυτα τα 2 θα διαλεγα το πρωτο. Μιας και δεν θα μπορουσα να βρω το ταιρι μου, θα εβρισκα ενα ησυχο μερος στη ζουγκλα και θα αραζα για την παρτη μου. Θα την εκανα μονο για να ..κερναω που και που καμια χιμπατζινα, ενω με τους ανθρωπους δεν θα ειχα καμια απολυτως επαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με τον Ιερόσυλο στην επιλογή.. Και καμία επαφή με τους ανθρώπους οπωσδήποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog του Simigdaleniou είναι τέλειο.